BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag 27 augusti 2008

Det här ska firas!

Ser ni? Vi har kommit upp till 5000-strecket, helt otroligt! Det måste förstås firas, tycker ni inte? Köpte därför idag en fin liten ljuslykta (ca 8 cm hög) - som vanligt tar min skabbiga kamera bilder som lever sina egna liv, men ni får kanske lite hum om hur den ser ut i alla fall... Så, är ni intresserade av denna silvriga lilla gåva så skriv en kommentar. Utlottningen varar till den 5 september, lycka till!

Annars har det väl inte hänt så mycket här i krokarna precis, tur är väl det förstås. Barnen är friska och krya och det är man tacksam för. Blev lite irriterad häromdagen då jag fick reda på att den läkare som Alex har nu i Göteborg ska börja tjänstgöra på Karolinska istället. Med andra ord blir det en låång väg för oss när Alex ska göra sin årliga kontroll. Är inte riktigt ense här hemma om vi ska gå kvar till honom eller endast fortsätta i Lund (har både Gbg och Lund inkopplat). Å ena sidan är det skönt att slippa lång resa å andra sidan är det tryggt med en läkare som specialiserat sig på Alex sjukdom och som nog är den mest kunniga inom området dessutom. Vi ska ha en seans hemma hos mig den 28:e september, kanske tantan kan spå hur vi ska göra, fniss... Jodå, ni läste rätt. Seans, lite kusligt, eller hur? Men spännande också förstås - vissa provar på fallskärmshopp andra seanser, haha... Tre av personerna jag bjudit in heter Lotta - ja, kallas för Lotta i varje fall. Jag känner faktiskt mest Lottor och Camillor, knepigt va? Ibland är det faktiskt liite svårt att skilja dem åt, hoppas andarna lyckas bättre annars kanske det kan gå riktigt tokigt!


Sköt om er!

11 kommentarer:

Nygammalt sa...

Jaaaa jag vill vinna! =) *fniss*
Må så gott, måste sova nu innan ögonen ramlar ut! ;)

Kram!

Lotta sa...

God morgon min sköna!
Självklart vill jag vara med i utlottningen!

Och det ska bli rysligt spännande med seans, kul att se om hon får kontakt med samma personer som förra gången eller om det är fler som vill prata med mig!

Ses på jobb om 2 timmar!
Puss

Lotta

Sanna sa...

Lugn, jag tänker inte komma och spöka för er! :-D

Vilka fynd du gjorde på loppisen, helt underbara! Och givetvis vill jag vinna. :-)

*puss å kräm*

Hem och Lycka sa...

Vilken söt vinst, klart man vill vara med att tävla! Jösses vad spännande med seans, väntar på inlägg om detta! kram

Nilla sa...

*störtar in med andan i halsen* Vill vara med i utlottningen också =D

Hördu du, jag vill också komma med på seans, kan ni inte komma hit istället? =) Vi som bor så nära varann *fniss*

Snart helg, sååå skönt!

Mys min vän och hoppas ni hålls friska!

Kram!

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vilken söt ljuslykta:)

Kram Annica

Ulrika sa...

Hallojsan

Hoppas att allt är bra med dig och familjen! Din blogg är så rolig att läsa du bjuder på så mycket fina bilder och rolig läsning.Vilka härliga fynd du gjort, och vad snyggt det lät med att göra tavlor av gammla tidningar. Jag fick av min pappa gammla köp kuponger de använde sig av då de handla. Tur att man inte levde då, väldans snålt med kaffet hihih. Men nu hittar jag inte dom, de hade varit roliga att rama in. Jag har gjort bort mig rejält i min blogg hihih känns det som och lagt ut bilder på hela vårt kök, ja det har ju förändrats lite redan nu men det är långt i från färdigt. Nu så har jag äntligen fått tag i bokstäverna till min foto vägg i köket . Nu så har jag skrivit några nya inlägg,om lite ommålade möbler och nya bilder från köket från idag. och jag har gjort en tatuering, fniss Jag skulle först göra några små stjärnor men va f_n hihi när jag ändå var igång så kunde jag ju lika bra slå på stort hihih den kostar som en Ektorp soffa hihihi när den sen blir klar. Den ligger under etiketten Tatuering. hihih. kika in sen så hörs vi igen. hihh Så spännande med seans. Önskar dig en trevlig helg

Gårdsromantik sa...

Grattis till 5000!
Klart jag vill vara med i utlottningen.

Men så spännande med seans - hoppas de kan skilja på alla Lottor.

Kram Maud

Nygammalt sa...

Men du, seans? Det låter mycket spännande! Du får säga till om du får veta något intressant =)

Kram.

Ulrika sa...

Hejsan

Hoppas att du har haft en trevlig helg, och att det gick bra med seans.Jag skrev tidigare att jag hade lagt in bilder på mitt hela kök, kändes inge bra så jag tog bort dom. hihihih Jag måste fixa ordning mera där. Men jag har lagt in lite detalj bilder! hihih Tänkte att jag var tvugnen att skriva det i fall du undrar vart de bilder tatt vägen som jag hade skrivit att jag lagt in. hihihi Fy så det kliar med tattueringen emellan åt nu när den håller på att läka. Passar på att önska dig en trevlig dag . Kram

Anonym sa...

Klart jag vill vara med i utlottningen:-) Så spännande med seans. Du berättar väl lite om seansen sedan. Idag har jag varit hos tandläkaren och blivit plågad.
Kram