BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tisdag 5 augusti 2008

Teknikens under...

Satt igårkväll och försökte "hotta upp" bloggen, men fick inte rätt på det förrän idag. Suck, från att har varit en mycket mycket "kan själv"- tjej, både vad gäller byte av kontakter på sladdar eller uppsättning av spegelvägg á la 80-tal med sisådär sjuhundra borrhål i en vägg, finner jag mig nu ofta okunnig i tekniska saker och har ofta tummen mitt i näven, väldigt frustrerande. Är det så att man på något osynligt vis förvandlats till sin egen mor, som för övrigt är den mest otekniska person jag känner - en annars mycket intelligent människa, men som inte ens kan skruva i en skruv? Riktigt så illa är det väl inte ställt i detta hem, men guud så skönt det är att slippa sånt och kunna kalla på gubben min! Jag tappar tålamodet, jag som kan sy gardiner hur länge som helst (även om det absolut inte är en favoritsyssla)och pynta huset i det oändliga... För det kan väl inte vara så att man helt enkelt blivit bekväm på "gamla dar"?? Moi, som är i sina bästa år! Nåja, man har tack och lov blivit bättre på andra saker, sköta ekonomi, hushåll, barn och arbete är väl inte så illa pinkat - men även mindre viktiga saker såsom shopping, vet dock inte om gubben håller med eller om det nu är något att vara stolt över, haha... När man var yngre for man omkring som ett yrväder och visste varken ut eller in. Man flamsade och tramsade i kön med bästa väninnan och kom oftast hem med impulsköp. Känner ni igen er?

På tal om shopping, var inom lite loppisar häromdagen och gjorde några fynd. Har nu äntligen hittat en taklampa till sovrummet men även en ljuslykta till hallen som för övrigt var en emaljgrön utebelysning från början:



Sköt om er!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hello bruden.
Snyggt du har hottat upp bloggen då:-) Hmm, typiskt att man ska fibbla till det ibland.. Nepp, inte har du tummen mitt i näven. Kan ju vara skönt att ropa på gubben:-)
Buhu, jag har blivit getingstucken i fingret idag. Hmmm, där blev några väl valda ord som ploppade ur min mun:-) Skit, vad ont det gjorde..
Kram kram

Lavendel & Romantik sa...

Hej snygg bild på dig fylltratt, men käkar ni blommor skåne oxå.....Jag trodde att ni käkade spettekagor bare.......Snygga lampor bay the way.......Kram på dig / Majsan

Anonym sa...

Hehe, sådär springer jag också omkring:-) Köpte mig också denna "dräpare", man får passa sig så man inte drämmer sig i ansiktet. Idag plockade jag av lite vinbär och då passade idioten på att sticka mig..
Grrr.
Kram

Stina sa...

Snygg blogg hörru. Lamporna var också väldans fina.:-) Kramis

Gårdsromantik sa...

Fin upphottning- visst är det kul när man äntligen lyckas!

Det där med shopping är jag också en fena på!

Kram Maud

Lotta sa...

NÄÄÄÄÄ!!! nu för tiden blir det aldrig några impulsköp, haha, och inget flamsande och tramsande i kön, minns en episod på Hyllinge som slutade med nötter på hela golvet.

Lotta sa...

God morgon min vän!
Du ligger kanske fortfarande och snusar lite du! En annan är ju uppe med tuppen trots semester (läs, sover till 8 varje morgon, och njuter!!)

Väldans fina fynd du gjort! En annan kommer inte iväg på någon loppis inte. Har ju liksom en make som inte är direkt intresserad. Och samtidigt så vet jag att jag har inte någon plats till mer grejer så det är nog tur att jag inte kommer iväg.

Ha nu en riktigt härlig fortsatt semester! Det har jag!

Puss min sköna höna!

Lotta